Namestitev v Pomoni..

soba namestitev jabolko pomona

Kmetija Pomona, ki je skrbno zasnovana v tradicionalnem podeželskem štajerskem stilu, ponuja gostoljubje v 8ih dvoposteljnih sobah, ki jih še posebej odlikuje domačnost in izbrana oprema. Kmetija Pomona je locirana v neposredni bližini najlepšega slovenskega naravnega zdravilišča, ki slovi po zdravilnem vrelcu Donat Mg. Od Rogaške Slatine je oddaljena le 3 kilometre.

Namestitev

Wellness v Pomoni..

pomona rogaska slatina 13

Wellness v Pomoni je na voljo vsem našim gostom, ki bivajo nad 3. dni, 1 x brezplačen.

Wellness v Pomoni je na voljo vsem našim gostom, ki bivajo nad 5. dni, 2 x brezplačen.

Ponujamo sproščanje v finski, turški ali infrardeči sauni. Knajpanje v štepihu.
Počivanje ob pitju hišnih zeliščnih čajev. Kopel v whirpoolu. Masaže z izkušenim terapevtom.

V Pomoni je vse to na dosegu roke.    O wellnessu

Nepozabne počitnice? Enostavna odločitev --> Pomona pri Rogaški Slatini

 • Dobrodošli v Pomoni

  Pomona je družinsko vodena kmetija na podeželju, v neposredni bližini znanega zdravilišča Rogaška Slatina. Zgrajena v domačem slogu daje gostom občutek domačnosti in topline. Odlikuje se z individualno prikrojenim pristopom, odličnim wellnessom , ter z izjemno kulinariko.

  Ponudba Pomone temelji na gostoljubnosti, ustvarjanju domačega vzdušja in uresničevanju želja, pričakovanj in potreb ljubiteljem naravnega in zdravega življenja, družinam, parom, posameznikom, športnikom in ljubiteljem kulture.

 • Zakaj bivati pri nas?

  Zagotavljamo vam, da se boste pri nas vedno počutili dobrodošli. Poskrbeli bomo za vaše brezskrbne počitnice. Naše poslanstvo je gostoljubnost za vas.
  Ponudili vam bomo najvišjo kakovost vseh storitev. Spali boste na naravnih jogijih v prelepem ambietu naših sob, postregli vam bomo z doma pridelano in pripravljeno hrano , za zdravje in sprostitev boste uživali v našem welnessu, plavali v naravnem ribniku in uživali v odkrivanju naravnih lepot, ki nas obdajajo.
 • 1

Sveže objavljeni dogodki in novice...

30
Jun

- 20% otvoritvenega popusta

- 20% otvoritvenega popusta

Dobrodošli v popolnoma novi kmetiji na podeželju, locirani v prelepem naravnem okolju le 3 kilometre od Rogaške...

30
Jun

V Pomoni spimo zdravo

V Pomoni spimo zdravo

Spanje ohranja zdravje in ravnovesje telesa, uma in duha. Vpliva na splošno dobro počutje in brez njega...

30
Jun

Wellness v Pomoni

Wellness v Pomoni

Wellness v Pomoni je na voljo vsem našim gostom, ki bivajo nad 3. dni, 1 x brezplačen....

30
Jun

Kako pripravimo šabeso

Kako pripravimo šabeso

Poleti nam najbolj prijajo osvežilne pijače, ena izmed teh je tudi šabesa, ki jo pripravimo iz bezgovih...

30
Jun

Kako pripravimo skutin namaz

Kako pripravimo skutin namaz

Potrebujemo:• 25 dag skute• nekaj žlice kisle smetane• 1 šopek drobnjaka• nekaj vejic peteršilja in/ali kopra (po...

« »

Zgodba Pomone..

Janko Zupanc, gostoljuben in klen gospodar, se že vrsto let ukvarja s sadjarstvom in žganjekuho. Dobro desetletje nazaj je svojo kmetijo poimenoval po rimski boginji Pomoni, zavetnici sadja, sadovnjakov ter razvrata .

Svoje sanje o življenju, kjer bi skupaj z družino sobival z naravo in ustvaril idilični kotiček za kmetijo na podeželju, je začel sanjati že davno nazaj. Uresničil jih je z izgradnjo prelepe podeželske kmetije, namenjene izključno turizmu. Tu uresničuje svojo zgodbo gostoljubnosti, ki je najpomembnejša vrednota njegovega življenjskega poslanstva. Verjame, da je gostoljubnost ključni element razumevanja gostovih želja, pričakovanj in potreb, ter najpomembnejši razlog za zadovoljstvo in vračanje gostov.

Janko je Pomono načrtoval na domačiji svojih prednikov, v navdihujočem okolju Rogaške Slatine, zdravilišča z tisočletno tradicijo, znanega po izvirih zdravilne mineralne vode Donat Mg.
Pomona je zgrajena v starem kmečkem stilu, avtentično arhitekturo dopolnjuje vrhunska tehnologija (HVAC, WiFi ), ki gostom ponuja nepozabno izkušnjo bivanja. Kmetija se odlično ujema z okolico.

Nahaja se ob smrekovem gozdu, ob rojstni hiši gospodarjevega očeta iz leta 1880. V neposredni bližini je prelepo in »po starem« preurejeno gospodarsko poslopje, v njem se nahaja prostor za kulinarične užitke. Blizu je več kot 200 let star svinjak, nasad hrušk in sadni vrt.

Vsaka soba v Pomoni nosi ime po sadežu. Gostje bivajo v slastnih in sočnih Hruški, Slivi, Jabolku, Kutini, Višnji, Breskvi, Marelici in Grozdju. Sobe so tematsko obarvane, krasijo jih ročne poslikave sadežev na vratih, na zidovih in v kopalnicah. Poleg namestitve in doma pridelanih dobrot, ki jih ponudijo za zajtrk, ponuja tudi odlično dopolnilno ponudbo za zdravje in sprostitev.


V Pomoninem wellnessu so fitness, soba za masaže, finska, turška in infra rdeča sauna, masaža kad, studenec za knajpanje, prelep ambientalni kamin ter soba za počitek. Gostje so navdušeni nad teraso za jutranje prebujanje. Posebnost Pomone je naravni plavalni ribnik, ki gostom ponuja nepozabno izkušnjo plavanja na prostem. Ob njem je ruska savna, ki bo še posebej privlačna v zimskem času. Pomona s celostno ponudbo za bivanje in sprostitev predstavlja enkratno izkušnjo oddiha na podeželju, v neposredni bližini Rogaške Slatine.

logotip-pomona-s-podatki

Govorimo sledeče jezike, We speak following languages, Говоря следующих языках (copy)

 • Hrvatski

 • Italiano

 • Deutsch

 • русский

 • Slovensko

 • Srbsko

 • 1

Organic Food

Mi smo Pomona!

Turizem na kmetiji v Rogaški Slatini, v naravi z naravo in z ljubeznijo do gostov.

Language / Sprache

Povedali so o nas..

 • Volker Munz, Germany

  Vielen Dank für den schönen Nachmittag in Pomona. Ausgezeichnete Küche.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Vabljeni, le hrabro!!

 info (@) pomona.si
  +386 (0)31 399 474
 Zg. Sečovo 3, 3250 Rogaška Slatina

Ostanite v stiku ;)

Povpraševanje